November 6, 2018

Please reload

Recent Posts

Het verhaal van een leerling fotograaf #deel 1

February 5, 2019

1/10
Please reload

Featured Posts

We love South Africa!

November 6, 2018

 

 

Voor een hele leuke klant mochten we op reis naar Zuid Afrika. Thomas Thijssen, fotograaf van Studio033 heeft in 2007 stage gelopen bij The Pixel Foundry in Kaapstad. Maar liefst 7 maanden zat hij in dit prachtige land. Toen we te horen kregen dat we voor een opdracht terug mochten gaan, waren we dol enthousiast. Naast een fotografie reportage mochten we ook een kleine docu maken. Hoe leuk is dat?! Er zijn meer als 100 filmclips geschoten, met een resultaat van 11 minuten film. Als om 4.30 uur in de ochtend de wekker ging, kon je Thomas even horen vloeken. “Vroeg opstaan is niet mijn sterkste kant, maar gelukkig maakt Afrika straks alles goed!” Tijd voor safari!! Het was prachtig om Zuid Afrika weer te mogen zien! De natuur, de mensen en alle culturen. Zuid Afrika is echt een bijzonder land. Onlangs was er een prachtige publicatie over Thomas Thijssen zijn zwart/wit fotografie. Speciaal voor de klant, die groot fan is van Thomas zijn zwart/wit fotografie, heeft hij deze foto gemaakt van de leeuw. Zijn jullie ook fan?

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square