top of page
tattoo_baas_amersfoort_shop-studio-36-2.jpg

Modefotografie

Voor we gaan fotograferen inventariseren we uw wensen als klant. Wat moet de foto uitstralen en wat is de doelgroep? Hierin zorgen we ervoor dat uw product het beste naar voren komt. Alles wat u belangrijk vindt zullen we verwerken in de het concept.

We fotograferen in onze Studio in Amersfoort of bij de klant op locatie. Met behulp van ons lichtplan en assistenten bouwen we de perfecte set, voor de perfecte modefoto. Aan het einde van de rit komt alles samen. Het concept staat en de foto’s zijn gemaakt. Nu gaat het om de afwerking. We maken doormiddel van photoshop, digital painting en CGI het gewenste eindresultaat, de perfecte foto.

Studio033 mode fotograaf Amersfoort fotografie fotostudio fashion 10.jpg

The next generation 

Thomas Thijssen is onze modefotograaf op locatie. We zijn in het museum Huis ten Doorn. Samen met Evita Rekkers, onze visagiste heeft Thomas deze fashion-shoot weten te realiseren. We hebben samengewerkt met 2 top modellen en Pear Donkers fashion designer.
Het was wederom een prettige samenwerking met een prachtig resultaat in de modefotografie.

Studio033 mode fotograaf Amersfoort fotografie fotostudio pretty wild 17.jpg
Pretty_Wild_Lingerie_Logo.png

Pretty wild

Onze modefotograaf Thomas Thijssen was wederom in samenwerking met Evita Rekkers. Het golden fashion team had een mooi fotografie concept gemaakt met het thema Skulls! Samen met de fashion ontwerpers van Pretty Wild hebben we een prachtige serie kunnen neerzetten! De foto’s zijn een succes geworden!
Ons model had op locatie wel last van de zon. Gelukkig hadden we hier bij voorbaar rekening mee gehouden en een praktische oplossing voor gemaakt. Deze technieken komen weer uit de film industrie. Daarnaast nog even ons eigen flitslicht op het model.

Studio033 mode fotograaf Amersfoort fotografie fotostudio nelson 03_edited.jpg
hilvertshof_nelson_logo.png

Nelson

Een toffe mode-productie door Studio 033 op locatie in de suikerfabriek! Deze mode-shoot moest natuurlijk precies aansluiten op het look-book van de klant. En dat is gelukt. We hebben een uitgebreid logboek met prachtige locaties voor modefotografie.
Het was een flinke productie. We hebben deze dag meer als 25 combinaties weten te fotografen. Dit is alleen mogelijk met een top team! Onze modefotograaf was op dreef!

bottom of page